ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

Οικογενειακες αποδρασεις

Μόλις 20 χιλ. από το Ostra Mainalon Luxury Suites βρίσκεται η Τρίπολη

Η Αρκαδία προσφέρεται όσο κανένας άλλος τόπος για οικογενειακές αποδράσεις. Πολύ κοντά στην Αθήνα, με προσιτές τιμές και με ανεξάντλητες δραστηριότητες για όλους.

Με έδρα την Τρίπολη

Με έδρα την Τρίπολη μπορεί μια οικογένεια να ζήσει τις πιο απίθανες στιγμές της. Η ίδια η πόλη προσφέρει τα πάντα. Ποιοτικά καταλύματα, ξένοιαστες στιγμές σε καφέ και ουζερί, άθληση, περιπάτους μέσα στο Άλσος του Αγίου Γεωργίουή στην πλατεία του Άρεως, δραστηριότητες για τα πιτσιρίκια.

εκδηλώσεις και γιορτές

Σε κάθε γωνιά της υπάρχει κάτι καινούριο να δεις και όλο το χρόνο γίνονται εκδηλώσεις και γιορτές. Το Πάσχα στην Τρίπολη μένει αξέχαστο και είναι γνωστό ακόμα και έξω από την Ελλάδα. Το ίδιο τα Χριστούγεννα και οι Απόκριες. Κάθε εποχή έχει και άλλη χάρη και καινούριες εκπλήξεις. Τριγύρω από την Τρίπολη ανοίγονται άπειρες διαδρομές και δυνατότητες. Σκι στην Οστρακίνα το χειμώνα και γάργαρα νερά στο Λούσιο το καλοκαίρι. Υπέροχες φθινοπωρινές εικόνες, οργιαστική άνοιξη. Και μια πληθώρα από μοναδικά χωριά, καθένα ξεχωριστό, με την ιστορία του, με τις παραδόσεις του, με τα ποιοτικά του προϊόντα, με τη δική του φιλοξενία.

Παντού υπάρχουν πράγματα να δει και να θαυμάσει ένα παιδί, πράγματα να κάνει, ανοιχτοί χώροι για να παίξει με ασφάλεια όσο οι δικοί του θα απολαμβάνουν έναν καφέ όπως πουθενά αλλού, όπως ποτέ πριν. Για ένα Σαββατοκύριακο, για μια παρόρμηση της στιγμής ή για ένα μεγαλύτερο διάλλειμα από την καθημερινότητα η Αρκαδία είναι σίγουρα η πρώτη επιλογή της οικογένειας.

ostramainalonsuites ekdromes oikogeneiakes apodraseis 02